Услуги

Монтаж на климатик за гр. Стара Загора:

Преди монтаж на закупен климатик може да бъде направена безплатна консултация и обстоен оглед на мястото предвидено от потребителя за инсталацията му. Климатикът трябва да бъде монтиран спрямо изискванията на производителя и да е достъпен за евентуални последващи ремонти и профилактика.


Цени при допълнителни монтажни дейности:

Предварителното вграждане на тръбите на климатика и неговите свързващи кабели в стената, или т.н. Монтаж на два етапа, позволява да се запази максимално интериорната естетиката на помещението. Медните тръби, които се използват нямат нужда от допълнително обслужване във времето за това могат да бъдат вкопани в стената така, че на последващ етап от монтажа да се вижда единствено вече избраният климатик. При такъв вид монтаж дренажът на климатика от вътрешното тяло може да бъде отведен както към външна водосточна тръба, така и към вътрешна отводнителна тръба на сградата с включен сифон (опция), който предотвратява връщане на лоши миризми обратно в помещението. Препоръчителна консултация и обстоен оглед на мястото предвидено от потребителя за инсталацията му могат да бъдат направени на етап строеж или ремонт на помещението. Климатикът трябва да бъде монтиран спрямо изискванията на производителя и да е достъпен за евентуален сервиз или профилактика.


Профилактика на климатик за гр. Стара Загора:

Една от дейностите, които могат да възвърнат първоначалната ефективност на Вашата климатична система, е профилактиката. Това включва различни по вид етапи, които със сигурност ще допринесат за удължаване живота на Вашия климатик, както и за това той да бъде също така ефективен и в най-високите летни, и в най-ниските зимни температури. Периодичното преглеждане на уреда и навременната компетентна намеса от специализиран екип дава възможност да се избегнат потенциални проблеми по функционалността на климатика, като по този начин се удължава неговия експлоатационен срок. Редовната профилактика на системата предоставя както по-здравословен и уютен микроклимат в помещението, така и по-нисък разход на електроенергия. Препоръчително е да се прави преглед на състоянието ѝ веднъж годишно, когато работи активно през сезоните.

Ремонт на климатици:

Важна част от поддръжката на климатичната система е качественият ѝ сервиз. Сервизът ни извършва ремонт на климатици в  област Стара Загора, както на гаранционни, така и на извънгаранционни климатични системи от всички марки разпространени на българския пазар.